Home » Uncategorized » Ladies Spa på Sandvik Gård

Ladies Spa på Sandvik Gård

Att boka in en spaweekend är ett populärt sätt att bryta vardagens mönster och unna sig möjligheten att njuta och ta vara på sig själv. Runt om i Sverige finns i dag ett stort utbud med flera olika spahotell som erbjuder olika former av avkoppling och friskvård. De olika spaanläggningarna har ofta speciella inriktningar för att göra varje besökares upplevelse så trivsam som möjligt.

I norra Östergötland, mellan Norrköping och Katrineholm, ligger spaanläggningen Sandvik Gård. Under helger är spahotellet enbart öppet för kvinnor, under konceptet som kallas för ”Ladies Spa”. Konceptet har gjort Sandvik Gård till ett mycket populärt resmål för olika tjejgrupper som besöker gården för en avkopplande spaweekend.

Ladies Spa innebär en fullständig spahelg från fredag till söndag där gårdens faciliteter erbjuder allt från vällagade middagar till spa-program och pool- och relaxavdelning. Det finns också möjligheter att boka endast en natt, till exempel en vardagskväll, eller förlänga din helg från torsdag till söndag.

En spa weekend på Sandvik Gård rekommenderas för den som vill komma i väg och njuta av allt vad avkoppling innebär tillsammans med sina vänner. Den härliga östgötska miljön bjuder på brett utbud av aktiviteter och möjligheter, vilket bådar för en mycket trevlig och minnesvärd spahelg.

Under helgerna är alltså endast kvinnor välkomna, men under vardagarna är spa-avdelningen även öppen för män. Dessutom är Sandvik Gård öppet för män under två specialhelger varje år, en på våren och en på hösten. I övrigt är det tjejweekends som gäller på Sandvik Gård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *