Home » Uncategorized » Eksjö Stadshotell i Småland

Eksjö Stadshotell i Småland

EksjoStadshotell_ny

Mitt i hjärtat av Småland, i den lilla staden Eksjö ligger det gamla anrika stadshotellet. Vi åkte dit för att kolla av service och helhetsupplevelsen av detta populära turistmål som också vann årets turistföretag 2013. Tjänster som de bland annat tillhandahåller är hotell, konferens och restaurang.

När man kliver in genom de stora anrika portarna möts man av en gigantisk entréhall med en stilren gammaldags känsla. Receptionspersonalen välkomnar en dit och ger ifrån sig ett väldigt bra serviceintryck. När vi sedan fick nyckeln till rummet tog vi direkt hissen upp för att kolla in detta. Ett stort och rymligt rum också det i gammaldags stil men med alla bekvämligheter som man kan tänkas behöva: TV, internet, minibar och hårtork.

Vi gick sedan rundturen hotellet runt och kollade på restaurangen som var rymlig och trevlig. Sedan blev vi också insläppta för att se konferenslokalerna på översta våningen. Det fanns verkligen rum för många anställda och det är verkligen lokaler som jag skulle kunna tänka mig att boka om jag själv bestämt mig för att ha en konferens i Småland.

Sammanfattningsvis var Eksjö Stadshotell ett väldigt trevligt hotell med så mycket mer att erbjuda än ett vanligt hotell brukar kunna. Besök gärna deras webbplats och läs mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *